Den eneste rene løpeklubben i Bergen

Den eneste rene løpeklubben i Bergen

BFG Bergen og Bergen Løpeklubb har slått seg sammen. Det nye navnet er BFG Bergen løpeklubb. Dette blir en stor styrking for friidretten i Bergen!

Den 20. mai 2016 slo de to friidrettsklubbene BFG Bergen og Bergen Løpeklubb seg sammen. Det nye idrettslaget har fått navnet BFG Bergen Løpeklubb, og har ca.150 medlemmer og er den eneste rene løpeklubben i Bergen.

Klubben er åpen for alle fra 15 år og tilstreber et åpent og inkluderende idrettsmiljø. Den favner alle nivåer fra mosjonister til utøvere på internasjonalt nivå. Klubbens medlemmer deltar aktivt på stafetter og individuelle distanser i alt fra baneløp til ultraløp, terrengløp og bakkeløp.

Klubben arrangerer flere større konkurranser, bl. a. Ulriken Opp, maratonkarusellen, fanafjellet Opp, løvstakken opp og hordnesskogen trippelen som er 3 x 5 km løp.

Den sammenslåtte klubben har ambisjoner om å arrangere flere konkurranser i tidene fremover.

Klubbens hovedtrener er Jan Fjærestad som er en velkjent person i byens fri idrettsmiljø gjennom en årrekke. Hjelpetrener er Dag Hilland som her kjent fra SIB i Bergen.

Klubben blir den eneste rene løpeklubben i Bergen.

BFG Bergen løpeklubb har flere kjente profiler med seg i stallen, her finner du kjente personer som Bjørn Tore Taranger, Rebekka Hilland, Cecilie Landro, Anita Iversen Lilleskaret med flere 

Medlemskontingent i BFG Bergen Løpeklubb er kr 600,- pr år. Er man medlem betaler man ikke noe treningsavgift.